8 Mart 2012 Perşembe

Bora'nın hediyeleri


Eveeet sonunda minik Bora'yı ziyarete gidebildim, Bora'mıza giderken aşağıda gördüğünüz kendi gibi minik süprizleri hazırladım...
Hem annesini hem de Bora'yı çok özlemiştim hep birlikte çok keyifli bir pazar geçirdik Bora'yı doya doya mıncırdım misss kokulu gıdısından bol bol öptüm. 

Ahşap kutuyu kreme boyadım, açık mavi rengi bulaşık süngeri ile eskitme havası yaratacak şekilde çok bastırmadan sağdan sola hareketlerle geçtim. kutunun kenarlarını açık maviye boyadım. Kutunun üzerine peçete transferi uyguladım, kelebeklere hamur kabartma yaptım, dantelle süsledim. Kutunun içine de kendi yaptığım kurabiyeleri yerleştirdim.
Fotoğraf çerçevesine de  ahşap kutuya yaptığım uygulamanın aynısını yaptım içine de Bora'cığımın fotoğrafını koyup götürdüm.
















2 yorum:

  1. Bora ve annesi hediyelerine çooook sevindiler :) Bora'cık çok şanslı, böyle becerikli, dünya güzeli bir teyzesi olduğu için...Annesi ondan daha şanslıydı iş hayatına stajyerlikten onun yanında başladığı için. Ondan pozitif iletişimi, özverili çalışmayı, iş aşkını ve çok daha fazlasını öğrendiği için...Hala şanslılar neyse ki teyzeciği :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim, yine duygulandırdınız beni...
    ben de en az sizin kadar şanslıyım sizin gibi yüreği güzel, yüzü güzel dostlarım var, en büyük mutluluk bu gerisi hikaye......

    YanıtlaSil