8 Mart 2012 Perşembe

Tura










3 yorum:

  1. Çok çok güzel olmuşlar, ne kadar zordur bunları yapmak kimbilir...Elinize sağlık Çimen Hanım! Her zamanki gibi süpersiniz... Bu postu "Blogger Anneler" in facebook sayfasında paylaşmak lazım...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Derya'cım, en çok beğendiğini bana bildir sana da yapacağım. Hatta bunlardan Anneannen beğenirse ona da hediye etmek isterim.

    Bu arada Blogger Anneler'in facebook sayfasında bu postu paylaşmak içim rsmin altındaki facebook işartine tıklamam yeterli mi yoksa başka bir işlem daha yapmam mgerekir mi????

    YanıtlaSil
  3. Ayy çok teşekkür ederiz Çimen Hanım, sağolun :) Tamam bir ara bildireceğiz o zaman, hem farketmez siz elinizde fazla kalan birşey olursa ondan hatıra alırız yeter :)Çünkü hepsi birbirinden güzeller...

    Ben postlarımı blogger anneler grubunda paylaşmak için önce postun başlığına tıklıyorum.Sonra adres çubuğundan sayfanın linkini kopyalaıp Faceboktan Blogger Anneler sayfasına girip oranın duvarına bu linki yapıştırıyorum.
    Örneğin Seramik Duvar Panosu postunuz için : http://www.mydream001.blogspot.com/2012/03/seramik-duvar-panosu.html

    Bu linki Blogger Anneler duvarına yapıştırabilirsiniz...
    Yalnız iki gündür ben Blogger Anneler grubunda paylaşım yapamıyorum.Bir sorun var ama sadece bende mi yoksa herkeste mi anlamadım :( Grup yöneticilerinden Filiz Hn'a mail attım.
    Belki siz sorunsuz paylaşabilirsiniz...

    Bu arada dediğiniz gibiresmin altındaki facebook işaretinden de paylaşabilirsiniz (kendi duvarınızda) Ben öyle de yapıyorum :)

    YanıtlaSil